Hos Linköpings husvagnsservice servar och reparerar vi alla bilmärken. Vi har en fantastisk komplett bilverkstad och skicklig personal, du är alltid i goda händer hos oss. Vi utför alla sorters service och reparationer som till exempel AC-service, byte av däck, oljeservice, stötdämpare, kamremsbyte och mycket mer. Vi kan reparera det mesta i din bil.

Service

Vi servar och reparerar all märken på marknaden. Vi har tillgång till ett komplett sortiment av bildelar och utrustning till massor av modeller och märken. Hos oss kan du få hjälp med allt från att byta däck till att reparera motorfel eller laga ditt AC-system. I våran kompletta bilverkstad och våran fantastiska personal är inget jobb omöjligt.

Däck

Hos oss på Linköpings husvagnsservice kan vi hjälpa dig att skifta hjul, byta däck eller laga lättare punkteringar. Vi hjälper även dig att hitta de perfekta däcken som passar dig.

Vi säjer däck från alla de stora leverantörerna på marknaden.

Vi utför även hjulinställning för att säkerställa att fordonets hjul ställs i optimal position, enligt biltillverkarens specifikationer. Dåligt inställda hjul kan vara en fara för dig och de andra i trafiken.

Stötdämpare

Stötdämparen är inte bara till för komfort på vägen. Den bidrar även till ökad säkerhet, stötdämparna bidrar mycket till hur bilen beter sig på vägen. Så det är viktigt att dina stötdämpare fungerar bra. Vi på Linköpings husvagnsservice hjälper gärna dig när det är något fel på dina stötdämpare.

Avgassystem

Avgassystemet består inte bara av ett rör som transporterar avgaser. Vid avgassystemet sitter även katalysatorn och det är viktigt att den fungerar eftersom det är den som renar avgaserna från de värsta föroreningarna. Vi på Linköpings husvagnsservice kan snabbt byta ut eller reparerar ditt avgassystem.

Oljeservice

Det är viktigt att regelbundet byta olja för att förlänga din bils livslängd. Oljans uppgift är att smörja och rena motorn, det kan i sin tur bidra till lägre bensinförbrukning och mindre utsläpp. Oljan fungerar inte bra när den är gammal och det kan slita på motorn. Ett oljebyte hos oss tar bara ca 20 min.